Peniserum Sipariş

Posted by Admin  |  at  Haziran 05, 2018 6 comments




















ARTIK SENDE ŞİMİD PENİSERUM İLE
İÇİNDEKİ ERKEĞİ ORTAYA ÇIKAR!
Penis Büyütme Serumu Peniserum Nedir ?

Biz Erkekler cinsel sağlığıımza çok fazla önems veririz,bu yüzen penis bizim iiçin çok ömelidir.PENİSERUM, penis büyütücü taşıması kolay bir ürün olup , çok kısa bir sürede etkisini gösteren ve göz dolduran yeni nesil bir üründür. Erkeklerin gözdesi rekor talep ve satışları ile sizlere büyük bir umut olacaktır.Peniserumu ilişki öncesi yada bir saat önce kullanabilirsinizPeniserum ürünümüz kısa süre içinde etkisini göstermeye başlayacaktır.

Peniserum penisi büyütme ürünümüz kullanıldığı an itibari ile sizlerin pesnisin büyümesi,kalınlaşması ve sertleşmesine çok daha iyi ereksiyon sağlamasına büyük katkı sağlayacaktır.Erken boşalma sorunu olanların ayrıyeten peniserum sayesinde geciktirici özelliği ile erken boşalma sorunuza çözüm olurken geç boşalmanızı sağlayacaktır. Peniserum yardımcı bir üründür. Ürünün etkisi kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

                      






PENİSERUM UN ÇEKİM GÜCÜ

Peniserum  Penis Büyütücü

Cinsel ilişki yaşayacağınız partneriniz ile onun unutamayacağı bir cinsel deneyim yaşamasını,penisinizin uzunluğu ve kalınlığı ile onları kendinize hayran bırakacaksınız.Artık partnerinizi bayanları bağlamak sizlerin elinde.

Peniserum penis büyütücü ürünümüz bayanların üzerinde bu etkileri oluşturmaya size yardımda bulunacaktır.

Peniserum'un Etkileri Nelerdir?

Türkiyeye yeni gelen Peniserum penis büyütücü serum kullanımından kısa süre sonra etkisini gösterir ve penisde büyüme sağlamaya, penisin kalınlaşmasına ve daha çok sertleşmesine yardımcı olur. Ayrıca erken boşalmayı geciktirici özelliği ile erken boşalmanızı geciktirmeye yardımcı olur. Bir diğer özelliği ise bayan partnerinizin daha çok zevk almasını ve orgazm olabilmesini sağlamaya yardımcı olabilmesidir. Peniserum Penis Büyütücü yardımcı bir üründür. Ürünün etkisi kişiden kişiye farklılık gösterebilir.
Başlıca Etkileri :
1 - Penisin büyümesine ve kalınlaşmasına yardımcı olur.
2 - Erken boşalmayı engelleyerek, boşalmanızını geçiktirmeye yardımcı olur.
3 - Ereksiyon saylayarak ikdidarsızlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
4 - İkinci birliktelikde isteksizliği gidermeye ve sürekli istekli olunmasına yardımcı olur.
5 - Anal ilişkide kayganlaştırıcı gereksimini ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
6 - Büyümüş penis sayesinde partnerinizin daha çok zevk almasına yardımcı olur.
Peniserum yardımcı bir üründür.
Ürünün etkisi kişiden kişiye farklılık gösterebilir.



Peniserum Nasıl Kullanılır?

Peniserumu cinsel ilişki öncesinde öncesinde kullanmanız gerekmektedir. Kullanımından kısa süre sonra etkisini göstermeye başlayacaktır. Peniserum sizi memnun edebilecek yardımcı bir üründür.
Kutudan şişeyi çıkarın ve avuç içinize 3 damla damlatıp penisinize masaj yaparak krem sürer gibi sürün. Penisde her hangi bir koku yada farklı bir etki yaratmaz, partneriniz tarafından fark edilmez.
Kullanımdan sonra penisinizi yıkamanıza gerek yoktur. Prezervatif kullanımına uyumludur. Peniserumu sürdüğünüzde büyük beden prezervatif kullanmanızı öneriyoruz.
Peniserum penis büyütücü serumu yardımcı ürün olarak kullanmanızı öneriyoruz. Not : Ürünün etkisi kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

 1 Cinsel ilişki öncesinde avuç içine üç damla damlatılır ve penise masaj yaparak yedirilir.
2 Kullanımdan kısa süre sonra penisin büyümesine ve kalınlaşmasına yardımcı olabilir.
3 Kullanımdan sonra penisinizi yıkamanıza temizlemenize gerek yoktur.
4 Boşalmayı geciktirmeye yardımcı olur. Su ve boya içermez. Paraben veya koruyucu içermez.
5 Cocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Güneş ve ısıdan koruyunuz.

Peniserum Ek Bilgiler

Peniserum, penisde kullanıma yani harici kullanım için üretilmiş penis büyütmeye yardımcı üründür. Kullanımdan kısa süre sonra penisde büyüme ve kalınlaşma sağlamaya yardımcı olur. Erken boşalmayı geciktirici özelliği ile boşalmayı geciktirmeye ve uzun bir cinsel ilişki yaşamanıza yardımcı olur. Ürünü kutusundan çıkarıp avuç içinize 3 damla damlatıp penisinize masaj yapar gibi uygulamanız ürünün etkisini başlayabilmesi için kafidir. Peniserum yardımcı bir üründür. Ürünün etkisi kişiden kişiye farklılık gösterebilir.
İçindekiler :
White mineral oil, pharmaceutial, octyl palmitate, heliantus annus seed oil, prunus amygdalus dulcis oil, simmondsia jojoba oil, persea gratissima avacado oil, vitis vinifera seed oil, dl-alpha tocopheryl acetata, vitamine e
Açıklamalar :
Kokusuz baz yağdır, son derece hafif dokulu bir üründür. Yağlı ve yapışkanlık hissi bırakmayan sivilce-akne oluşumuna sebebiyet vermeyen formülü ile güvenlidir. Organik cpecial esterler sayesinde uzun süre kullanılmasına olanak sağlar ve nemlendirici özellikdedir. Üzüm çekirdeği, jojoba, avakado, badem yağları ve eskra e vitamini içerir.
Uyarılar :
Sadece haricen kullanılır. Cocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. gözle temastan kaçınınız. Güneş ve ısıdan koruyunuz. Su ve boya içermez. Paraben veya koruyucu içermez.

 

Sıkça Sorulan Sorular

Peniserumu Nasıl Sipariş Verebilirim?

Sitemizde bulunan "SİPARİŞ VER" butonunu kullanarak yönlendirileceğiniz sayfada, sizden istenilen isim, adres ve benzeri bilgileri eksiksiz doldurup formu göndermenizin ardından müşteri temsilcilerimiz sipariş teyidi için sizi ararlar, görüşme sırasında siparişiniz tarafınızca onaylandığında içeriği belli olmayacak şekilde özenle paketlenerek adresinize teslim edilmek üzere kargoya verilecektir.
 Mevcut penis boyuna büyüme, uzunluk ve eksra genişlik kazandırmak isteyen kişiler peniserumu yardımcı ürün olarak kullanabilir. Ürünün etkisi kişiden kişiye farklılık gösterebilir. 
 Peniserum Penis Büyütücü iade garantilidir. Eğer ürünümüzden memnun kalmazsanız şişesine ve kutusuna zarar vermeden iade edebilirsiniz. 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanun kapsamında iade hakkınız mevcuttur.

Peniserum Penis Büyütücü Orijinal midir?

 Peniserum penis büyütücü serum yurt dışından ithal, orjinal ve faturalı bir üründür.

Peniserum dan Memnun Kalırmıyım ?

Peniserum dan memnun kalma itimaliniz yüksektir. Ürünün etkisi kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Memnun kalmadığınız taktirde iade edebilirsiniz.

Yan Etkisi Var Mıdır?

Peniserum penis büyütücünün her hangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Sadece harici kullanım içindir. Ürünün etkisi kişiden kişiye farklılık gösterebilir.
 Peniserum Penis Büyütücü Serum 30 ML dir ve kullanım süresi kişiden kişiye değişmektedir. Normal kullanımda bir ay boyunca fazlasıyla yetecektir. Bu süre kullanıma göre artış veya düşüş gösterebilir bu tamamen size bağlı bir durumdur. 

Ürünü Nasıl Teslim Alacağım?

Siparişiniz, teyit edildikten sonra adınıza kesilmiş faturası ile birlikte YURTİÇİ KARGO firması ile adresinize gönderilir. Genellikle iki iş günü olmak üzere, en geç üç iş günü içerisinde elinize ulaşır. Siparişiniz kargo personeli tarafından adresinize ulaştığında, nakit ya da kredi kartınız ile kapıda ödeme yaparak ürünü teslim alabilirsiniz.

Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

Müşteri memnuniyeti adına kapıda ödeme sistemi ile çalışıyoruz. Ödemenizi, ürünü size getiren kargo personeline yani kurye ye ister nakit meblağ, isterseniz kredi kartınız ile yapabilirsiniz. Kapıda ödeme yöntemi ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Gizlilik Prensibiniz Nasıl İşliyor?

Sipariş etmiş olduğunuz ürün, içeriği belli olmayacak şekilde özenle paketlenmektedir, içeriğinde ne olduğunu kargo firması ya da kuryesi dahi bilmemektedir ve siparişiniz sadece size teslim edilebilmektedir. Müşteri bilgileriniz 3. Şahıs ya da firmalara asla paylaşılmamaktadır. Gizlilik firmamız için esastır.


Kargo Ücreti Var mı?

Kargo ücreti 10 TL dir fakat müşteri memnuniyeti adına bu ücreti firmamız karşılamaktadır. Size yansıtılacak her hangi bir kargo ücreti ya da ekstra ücret söz konusu değildir.

İleride Tekrar Sipariş Vermek İstersem Ne Yapmam Lazım?

İnternet sitemize tekrar giriş yapıp yeniden sipariş verebilirsiniz, ya da ilk siparişinizin ardından sipariş teyidi için sizi aramış olan çağrı merkezi numaramıza ulaşıp, adınızı soyadınızı söyleyerek, geçmiş kayıtlara ulaşılmasını sağlayıp, tekrardan hızlıca sipariş verebilirsiniz. Her geçen gün artan sabit müşterilerimiz arasında sizi de görmekten mutluluk duyacağımıza emin olabilirsiniz.

Peniserum penis büyütücü siparişinizi lütfen doğru olarak verin siparişiniz verildiğinde. Görevlilerimiz tarafından aranarak siparişinizin doğruluğu teyit edilir.Hafta için kargoya verilerek en geç üç gün içinde siparişiniz adresinize teslim edilir.Ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçenekleri ile alttaki formu doldurun peniserum penis büyütücü ile içinizdeki erkek ortaya çıksın.




             
 

Penis Büyütme Yolları


Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

6 yorum:

  1. Peniserum penis büyütücü siparişi verdim.Aradığım bir üründü inşallah diğer aldığım işe yaramayan ürünler gibi çıkmaz

    YanıtlaSil
  2. Peki sen kullandinmi penisini buyuttumu

    YanıtlaSil
  3. Sipariş verdim inşallah anlatıldığı gibi vardır

    YanıtlaSil
  4. Arkadasım tavsiye etti bende sipariş verdim inşallah analtıldığı gibidir denemediğim yol yöntem kalmamıştı

    YanıtlaSil
  5. Siparis veremiyorum yardimci olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba siparişinizi bu link ile verebilirsiniz https://goo.gl/YbjMH8

      Sil

Copyright ©Büyütme Yolları | Penis Büyütme | Penis Büyütme YolarıErkeklerin Buluşma Noktası.
. .
back to top Büyütme Yolları | Penis Büyütme Yolları| Erkeklerin Buluşma Adresi